ADVENTURE DFI

Η πραγματοποίηση ταξιδιού μεγάλης αποστάσης με το JETSURF δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. ζήστε μια εξαιρετική περιπέτεια με το JETSURF ADVENTURE DFI, το οποίο εισάγει μερικά ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά. Ένα υψηλότερο επίπεδο ανεξαρτησίας θα εξασφαλιστεί από ένα ειδικά σχεδιασμένο ράφι στο μπροστινό μέρος της σανίδας. Ο πρόσθετος εξοπλισμός για να κάνει το ταξίδι σας πιο ευχάριστο μπορεί να μεταφερθεί σε ένα ειδικά σχεδιασμένο σακίδιο, ή αν θέλετε μπορείτε απλά να βάλετε επιπλέον καύσιμα απολαμβάνοντας χρόνο ταξιδιού έως και 3 ώρες. Το 2019 JETSURF ADVENTURE είναι εξοπλισμένο με κινητήρα DFI με χαμηλές εκπομπές ρύπων.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΑΝΙΔΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

2ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 100 CC DFi

Από το 2010, η εταιρεία MSR ENGINES αναπτύσσει την πιο προηγμένη μηχανοκίνητη σανίδα του surf στον κόσμο. Το JETSURF Motorized Surfboard®, δοκιμασμένο στις πιο δύσκολες συνθήκες όπως τα μεγάλα κύματα, τις διάφορες επιφάνειες νερού και σε αγώνες υψηλών επιδόσεων στο MotoSurf WorldCup, έρχεται με τον τελευταίο ψηφιακό κινητήρα ψεκασμού που φέρνει τον κόσμο του motorsurf σε μια εντελώς νέα προοπτική.

ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙ ΣΑΣ

Επιτάχυνση, ταχύτητα, ισορροπία – είναι όλα στο χέρι σας. Η λαβή ελέγχου JETSURF χρησιμεύει για την εκκίνηση του σκάφους, την επιτάχυνση του γκαζιού και κάνει ένα καλό σημείο σταθερότητας σε οποιοδήποτε στάδιο του επιπέδου οδήγησης.

ΣΧΑΡΑ ADVENTURE

Το JETSURF Adventure είναι μια σωστή επιλογή για οποιαδήποτε εμπειρία. Τώρα πια η μεταφορά των αντικειμένων σας δεν ήταν ποτέ ευκολότερη σε μια σανίδα JETSURF. Η σχάρα στο μοντέλο Adventure θα σας βοηθήσει να τοποθετήσετε ένα σακίδιο ή πρόσθετο δοχείο καυσίμου.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ KILL

Το σύστημα Kill διακόπτει τον κινητήρα αμέσως μετά την αποσύνδεση ενός μαγνήτη στον καρπό σας με τη λαβή JETSURF.

ΣΙΓΑΣΤΗΡΑΣ (SILENCER)

Το Silencer είναι ένα ολοκαίνουργιο χαρακτηριστικό που έρχεται τη σειρά μοντέλων JETSURF. Ο σιγαστήρας μειώνει σημαντικά τον θόρυβο στα 59 dB και συμμορφώνεται με την οδηγία 2013/53 / ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου σχετικά με τις σανίδες JETSURF.

ΔΟΧΕΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Το κουτί καυσίμου είναι ένα ολοκαίνουργιο εξάρτημα που μπορεί να συνδεθεί με ένα κλιπ στο μπροστινό μέρος της σανίδας JETSURF ADVENTURE. Το πρόσθετο δοχείο καυσίμου θα καταστήσει ανεξάρτητη την σανίδα για έως και 3 ώρες χρόνου πλεύσης.

ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Οι εργονομικοί ιμάντες και τα πέλματα από ειδικό αφρό μνήμης συνδέουν τους αναβάτες στις σανίδες, επιτρέποντας τα άλματα, τα airs, τα grabs ακόμη και τα flips. Οι ιμάντες τοποθετούνται για ιδανική κατανομή βάρους στην σανίδα, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να γλιστρήσει κάποιος από το αυτή.

ΣΑΚΙΔΙΟ

Σχεδιασμένο για ταξίδια μεγάλων αποστάσεων, η σχάρα επιτρέπει στους αναβάτες να τοποθετούν το σακίδιο στη πάνω της φέροντας έτσι επιπλέον εξοπλισμό για να κάνετε το ταξίδι πιο ευχάριστη εμπειρία. Είτε θέλετε να πάρετε εργαλεία,selfie stick, κάμερες για να καταγράψετε τις ικανότητες σας στην οδήγηση, όλα χωράνε στο πρόσθετο σακίδιο του JETSURF ADVENTURE σας. Χώρος αποθήκευσης 15 λίτρα.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος 1800 mm / 70.87 inches
Πλάτος 600 mm / 23.62 inches
Ύψος 150 mm / 5.91 inches
Βάρος 18.5 kg / 40.8 pounds
Μέγιστο φορτίο 100 kg / 220 pounds
Ρεζερβουάρ 2.8 l / 0.74 gallons
Pad Standard – 4 straps
ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Σύστημα προώθησης Jet-Pump direct drive
Αγωνιστική αντλία Carbon fiber; Axial flow; single stage
Αγωνιστικά πτερύγια Carbon fiber
ΜΗΧΑΝΗ
Είδος 2 stroke engine NG 100 DFI
Καταλύτης No
Κυβικά 100 CC
Καύσιμο Unleaded 95 + full synthetic 2 stroke racing oil
Μέγιστη ταχύτητα 55 km/h   /   35 mph
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Ανάφλεξη Multiprocessor ICU
Εκκίνηση 3F brushless starter
Μπαταρία Li-Ion 9 Ah (100Wh – The engine does not recharge the battery, there is accumulator which will give you approximately 150 starts or 4 hours of continuous riding without recharging. Recharging takes approximately 45 min. and can be done via a car cigarette lighter output or socket.