• jetsurf_sport2020_white
  • jetsurf_SPORT_fluo_yellow

SPORT

Το JETSURF Sport είναι μία σανίδα που όλοι μπορούν να απολαύσουν. Τα χαρακτηριστικά της ταιριάζουν απόλυτα στις οικογένειες αλλά και για ενοικίαση. Το Sport είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο, αλλά πάνω απ ‘όλα, αυτό το μοντέλο θα είναι ένας πολύ καλός οδηγός για τα αρχικά στάδια του jetsurfing.

Είτε επιθυμείτε να απολαύσετε ένα απολαυστικό απόγευμα στην αγαπημένη σας λίμνη ή στον κόλπο της θάλασσας ή αναζητώντας ένα νέο παιχνίδι για να εξοπλίσετε το σκάφος σας, το JETSURF SPORT προσφέρει απολύτως οτιδήποτε χρειάζεστε για ταξίδια μικρής απόστασης, surfing με τα παιδιά σας, φίλους. Το JETSURF SPORT προσφέρει μια έκδοση τεσσάρων ιμάντων που ταιριάζει τόσο στους αρχάριους όσο και στους τακτικούς οδηγούς jetsurf.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΑΝΙΔΩΝ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
ΔΕΣ ΤΟ VIDEO

ΠΡΟΗΓΜΕΝΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το ελαστικό μαξιλάρι στη σανίδα βοηθά με τις αρχικές προσπάθειες να σηκωθεί ο αναβάτης στη σανίδα. Όταν νιώθετε βέβαιος ότι βρίσκεστε στη θέση οδήγησης, οι ιμάντες ποδιών μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα στο κύτος.

ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΡΙ ΣΑΣ

Επιτάχυνση, ταχύτητα, ισορροπία – είναι όλα στο χέρι σας. Η λαβή ελέγχου JETSURF χρησιμεύει για την εκκίνηση του σκάφους, την επιτάχυνση του γκαζιού και κάνει ένα καλό σημείο σταθερότητας σε οποιοδήποτε στάδιο του επιπέδου οδήγησης.

2ΧΡΟΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 90 CC

Οι αναβαθμίσεις του 2019 στον κινητήρα οδηγούν την απόδοση καυσίμου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Απολαύστε μια ώρα συνεχούς οδήγησης χρησιμοποιώντας μόνο 2,8 λίτρα καυσίμου.

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΙΣ ΣΤΡΟΦΕΣ

Οι σανίδες JETSURF διατίθενται σε δύο διαφορετικά σχήματα κύτους. Ενώ το Sport and Adventure στοχεύει στη σταθερότητα στις στροφές, το Race and Race Titanium, με πιο στρογγυλεμένα κύτη, δίνουν αρκετή έλξη και αυτοπεποίθηση για ταχύτερη στροφή με μικρότερη ακτίνα.

ΑΝΕΣΗ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ

Οι εργονομικοί ιμάντες και τα πέλματα από ειδικό αφρό μνήμης συνδέουν τους αναβάτες στις σανίδες, επιτρέποντας τα άλματα, τα airs, τα grabs ακόμη και τα flips. Οι ιμάντες τοποθετούνται για ιδανική κατανομή βάρους στην σανίδα, γεγονός που καθιστά σχεδόν αδύνατο να γλιστρήσει κάποιος από το αυτή.

TUBE (ΣΑΜΠΡΕΛΑ)

Ολοκαίνουργιος βοηθητικός εξοπλισμός από την JETSURF MOTORIZED SURFBOARD. Ψάχνετε για πιο εύκολο ξεκίνημα του jetsurfing; Θα θέλατε να αφήσετε τα παιδιά σας να μοιραστούν την σανίδα σας; Το TUBE σίγουρα θα είναι το αγαπημένο σας. Ένα λάστιχο τοποθετημένο στη σανίδα σας θα δημιουργήσει μία από τις πιο σταθερές σανίδες σέρφινγκ. Αυτό το φουσκωτό αξεσουάρ δεν θα πάρει πολύ χώρο για μεταφορά και θα μπορούσε εύκολα να συνδεθεί σε όλα τα μοντέλα JETSURF.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΟΠΗΣ KILL

Το σύστημα Kill διακόπτει τον κινητήρα αμέσως μετά την αποσύνδεση ενός μαγνήτη στον καρπό σας με τη λαβή JETSURF.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ
Μήκος 1800 mm / 70.87 inches
Πλάτος 600 mm / 23.62 inches
Ύψος 150 mm / 5.91 inches
Βάρος 18.5 kg / 40.8 pounds
Μέγιστο φορτίο 100 kg / 220 pounds
Ρεζερβουάρ 2.8 l / 0.74 gallons
Pad Standard – 4 straps
ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
Σύστημα προώθησης Jet-Pump direct drive
Αγωνιστική αντλία Carbon fiber; Axial flow; single stage
Αγωνιστικά πτερύγια Carbon fiber
ΜΗΧΑΝΗ
Είδος 2 stroke engine MSR 50.2 HXT
Καταλύτης No
Κυβικά 90 CC
Καύσιμο Unleaded 95 + full synthetic 2 stroke racing oil
Μέγιστη ταχύτητα 48 km/h   /   30 mph
ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
Ανάφλεξη Processor ICU
Εκκίνηση 3F brushless starter
Μπαταρία Li-Ion 6,6 Ah (73Wh) – The engine does not recharge the battery, there is accumulator which will give you approximately 150 starts or 4 hours of continuous riding without recharging. Recharging takes approximately 45 min. and can be done via a car cigarette lighter output or socket.